istockphoto-1390474461-170667a

PROJELER

• Climate Change Adaptation Grant Programme (CCAGP), Grant application form-Part A, (30.11.2020) (değerlendirme süreci devam ediyor), “Establishment of Pilot Eco-friendly and Ecologic Areas in Bodrum According to Researches and Analysis for Providing Sustainable Resilience and Adaptation to Climate Change” Bodrum, Muğla, Turkey                   (Reference: EuropeAid /170484/ID/ACT/TR) Istanbul Technical University, HREC (Lead Applicant), Bodrum Municipality (Co- Applicant), IOS Municipality (Greece) (Co- Applicant), ALTERNATA SILOS (NGO / Italy) (Co- Applicant)
  • “Mutlu Yaşam Köyleri”, (2021-Devam ediyor), Future Invest Global Proje Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş., Konut Uygulama Araştırma Merkezi Danışmanlığı (Prof. Dr. Funda Yirmibeşoğlu) “MUTLU YAŞAM KÖYLERİ Projesinde Peyzaj Planlama ve Tasarım hizmetleri kapsamında proje çözüm ortağı”
  • Ekoköy” (2019-Devam ediyor), Konut Uygulama Araştırma Merkezi
  • “Zeytincilik Okulu” (2020- Devam ediyor), Erözü Mimarlık ile işbirliği ve danışmanlık
  • “Zeytin Müzesi” (2020- Devam ediyor), Erözü Mimarlık ile işbirliği ve danışmanlık
  • “Deprem Parkı” (2020) Prof. Dr. Gülşen Aytaç ile işbirliği ve danışmanlık